Dragkrok till min nya Audi

Jag har skaffat en ny bil, eller ny och ny det är en några år gammal Audi. Det fina med den är att det är V6:a i den och att den är fyrhjulsdriven så den orkar dra bra och dessutom så kommer jag komma fram överallt. Helt perfekt dragbil till min motorcykelkärra med andra ord. Det enda problemet är att den saknar drag och det visste jag ju när jag köpte den men jag fick den till ett så djäkla bra pris att jag inte kunde inte säga nej till denna affären trots allt…. Idag var jag hos min lokala Audiåterförsäljare och herrejösses, dom kan f-n ta betalt! Så det blir inget med det, utan det  blev att åka hem och fundera på en lösning. Jag trodde inte det kunde vara SÅ dyrt :/. Men i alla fall så har jag nu hittat en lösning som heter Dragkrokskungen! Dom har bra grejer till riktigt låga priser och dessutom en del att välja på, kolla här: https://dragkrokskungen.se/audi/ och dessutom får jag en bra anledning till att hänga i garaget en helg, inte fel :).