Kristallampa som badrumsbelysning, oväntat supersnyggt

Vi håller på och renoverar badrummet äntligen och vill passa på att ge lite tips, eftersom vi vridit och vänt på hur vi ska ha det och slutligen fått till det rätt bra tycker vi.

Först och främst la vi några extra tusingar på ett rejält badkar med bubblor och belysning. Det var värt varje krona. Nu behöver jag inte gå till kiropraktorn lika ofta, eftersom det är grymt avkopplande för kroppen med massagebubblorna och det varma vattnet :). En bira och bubbelbadkar efter en lång dags slit, perfekt.

Sen satte vi in högtalare som kan ta emot musik från våra iPhone och paddan. Också värt varje krona. Vi har också ett iPad-fäste på väggen så att man kan se paddan från toan och badkaret. Gäller att den inte blir fuktig bara. Man kan glo på tv eller ha på en match, nu när Swefilmer inte längre är aktuellt så blir det nog mer match än film i alla fall.

Sen insisterade frugan på kristall i taket och det blev faktiskt hur snyggt som helst. Vanlig badrumsbelysning är ju av tradition lysrör i skåpet och vit glas- eller plastskärm i taket eller på väggen. Nu blir det mer liv i ljuset och ser lite lyxigare ut! Vi var runt och kollade i ett gäng butiker, Ikea och en lokal lampbutik men hittade inget som riktigt passade eller var i prisvärt tyckte vi, så till slut handlade vi på nätet och hittade ett riktigt bra pris på https://www.stayhome.se/belysning/kristallkronor.html .

Vi köpte också tvättmaskin med inbyggd tumlare. Tumlar man inte mycket så är det toppen får vem vill ha två stora maskiner i sitt badrum? 🙂