Ny bilradio och bilhögtalare är najs

Jag har länge haft samma bil, ända sedan jag var 22 år (är 40 år nu) och när jag köpte bilen var den redan äldre än vad jag var. Det var därför som den kom med en gammal kassettradio, alltså en radio där intag för kassettband fanns förinstallerat. Då jag köpte bilen på 2000-talet, hade jag inte använt en kassettbandspelare på över 10 år när jag köpte bilen. Det första jag gjorde var att byta ut den gamla radion mot en modernare bilradio med plats för inmatning av CD-skivor. Då jag var en stor samlare av CD-skivor i min ungdom, hade jag en hel del skivor att välja mellan. Det var skivor från 70, 80 och 90-talet, med låtar från Modern Talking till Van Halen.

CD-radion tjänade mig väl i nästan 20 år, men nu har jag behövt köpa en ny bilradio. Jag valde att köpa en hypermodern radio som går att koppla ihop med min smarttelefon via blåtand. Det gör att jag kan sätta på musik på Spotify, en podcast, musik från Youtube, nerladdade låtar från Itunes eller egentligen vad som helst som spelar musik i telefonen, och det hörs i hela bilen genom bilradion. Den nya bilradion är helt enkelt riktigt, riktigt, riktigt najs. Nu måste jag bara skaffa en lika modern bilhögtalare som passar till radion.

Kommentarer är stängda.