Xenon belysning till MC?

Jag är lite udda på det sättet att jag kör MC året runt, jag tycker att det bara är mjukisar som duckar för lite is och snö och vinterparkerar hojen. Dock så vår man ju se till att man har schysst utrustning både till sig själv och till sin hoj så att man klarar utmaningarna det innebär. Jag bor en bit ut i skogen så i vinter tänker jag skaffa xenon i någon form till min hoj så att jag ser ordentligt, det är inte kul att köra in i en älg eller något annat djur! En stark belysning gör det också lättare att se ojämnheter, isfläckar och annat på vägen. Crosskläder är ett tips, dom är starka, robusta men också varma. Ska man ta sig fram och tillbaka till jobbet eller annat så kanske man hellre ska köra någon slags överdragskläder, men man ska aldrig tumma på säkerheten!

Kör försiktigt gubbs!

Kommentarer är stängda.