Den perfekta presenten till cykelälskaren

I mitt kompisgäng har vi en kille som snart fyller 50. Vi andra i gänget har länge funderat på vad vi skall lägga ihop till i present och det har verkligen varit en utmaning vill jag säga. Men häromdagen kom jag över världens bästa present som vi nu bestämt oss för att lägga ihop till, både vänner, släkt och familj. Vår vän är nämligen helt galen i att cykla i terräng, så fort han är ledig är han alltid ute i skogen med sin mountainbike och varenda resa han är i väg på skall alltid vara cykelrelaterad. På den nivån är det.

Maffig design och funktion som sticker ut ur mängden

Hur som helst hittade jag den perfekta el mountainbiken som verkligen är något utöver det vanliga. Hela designen är otroligt maffig och skiljer sig från alla tidigare mountainbikes jag sett. Jag läste noga på om denna cykel och den är tillverkad för att klara av alla möjliga terränger hela året runt. Den är nämligen rustad med extra tjocka däck som klarar av alltifrån snö till sand och skog. Den skall också vara riktigt bra i sin dämpning som höjer komforten under cykelturen. Läs mer om ni också är nyfikna.

Rustad med en kraftfull motor som är vänlig mot både miljö och plånbok

Motorn som följer med skall vara riktigt kraftfull och dessutom miljövänlig ur den synpunkt att den kräver otroligt lite el för att laddas, vilket även är ett stort plus för plånboken. Jag är säker på att vår vän kommer bli totalt överväldigad över denna present. Cykeln har en design och funktion som man aldrig någonsin sett tidigare och att gå från en icke eldriven till en el MTB kommer garanterat att kännas hur lyxigt som helst. Det ska bli så himla roligt att få se hans min när vi rullar in presenten på överraskningsfesten till helgen.