Bland rök och affärssystem

Nu måste jag skriva för jag var precis med om någonting som gjorde mig riktigt förbannad. Det var ett par män i 25-30 års åldern som helt utan hänsyn till andra, ställde sig och rökte vid busstationen. Inte nog med att all rök som vi andra blir tvingade att andas in, när bussen kom slängde de bara cigaretterna på marken. Har dessa människor inte hört talas om en askkopp? Jag hade god lust att ge männen en utskällning, med då jag har erfarenhet av att prata med folk som vägrar att lyssna, valde jag istället att låta det vara. Har inte ork att tidigt på morgonen försöka föra dialog med människor som ändå inte kommer att lyssna. Men men, nu till något mer positivt. Jag har på jobbet fått i uppdrag att fixa kontakter med företag som ansvarar för affärssystem. Då jag jobbar i Stockholm googlade jag affärssystem Stockholm och hittade ett företag som jobbar med precis det vårat företag är ute efter. Jag tog kontakt direkt och bokade möte med dem. Då vårat företag är i en förändringsfas just nu, vill vi vara säkra på att det affärssystem vi använder kan utvecklas i samma takt som vi gör. Nu är min rast över, vi höres.