Friluftskläder

Tänk ändå vad himla populärt det har blivit med friluftskläder. Nu för tiden ska varenda människa handla kläder från en butik som säljer friluftskläder. Det går förstår ni inte att gå en promenad, nu snackar vi ca 4 km, utan att ha riktigt friluftskläder på sig, det har blivit löjligt inne av någon anledning. Kanske är det på grund av Revolution Race när dom startade igång sitt företag, ett vinnande koncept tydligen. Folk blev som galna och plötsligt fick alla kända och dyra ledande varumärken inom friluftsbranschen tuff konkurrens. Revolution Race måste ha tagit extremt många marknadsandelar från dessa kända märken.

Prisvärda friluftskläder

Det finns ett fåtal butiker som säljer prisvärda friluftskläder. Så klart beror allting på vad du söker för typ av friluftskläder, om det är kända varumärken som du vet passar och är riktigt bra kvalitet. Eller om affären har exakt den där jackan som du kan tänka dig att köpa när du finner den, och hur mycket pengar du har tänkt att lägga på dina friluftskläder. Jag själv har köpt ”billiga” friluftskläder som jag tycker att jag har fyndat medan min väninna håller på att ramla baklänges när hon hör vad jag betalat för dessa ”billiga” friluftskläder. Allting är relativt men jag har i alla fall funnit ett par butiker som säljer billiga och prisvärda friluftskläder.

Moderna friluftskläder

För 15-20 år sedan var det inte direkt något mode inom friluftskläder utan man köpte plagg efter vad man behövde dom till. En regnjacka var liksom i PVC eller galon för att kunna hålla regnet ute. Men vad gjorde det med resten av kroppen, jo den blev dränkt i svett som inte kunde ventileras ut. Mycket har hänt sedan dess och nu finns det till och med moderna friluftskläder och mycket har vi Revolution Race att tacka för detta.