Jag behöver lite nya momentverktyg

Nu börjar jag se slutet på vintern och det börjar bli dags att skruva ihop sin hoj. Det blivit en hel del nya grejer under vintern, jag ska bland annat byta mina blinkers och jag hittade  bra blinkers i en lokal affär som jag nu beställt. I övrigt så har polaren köpt en Ford Mustang som han vill ha hjälp med bland annat så ska det bytas bromsbelägg och till det behöver jag momentverktyg. Frågan är om jag ska köpa momentverktygen heller om man kanske ska hyra från något företag istället, jag har ju ingen Mustang eller annan bil själv så det är väl knappast värt att köpa? I alla fall så är det alltid kul att hjälpa denna polaren, han har ett djäkligt fint garage och vi brukar samlas där efter lunch på lördagen och ha ett par lock öl väntande. Vi köper ett lock folköl som vi kör med på eftermiddagen, framåt sju brukar grillen och starkölen komma fram. Han har dessutom monterat en sjujäkla ljudanläggning i garaget så stereon brukar dundra ut gamla godbitar som AC/DC och annat gött.

Kommentarer är stängda.